Våra varumärken

Skultuna har i över 400 år tillverkat objekt i mässing och silver av högsta kvalitet. Med känsla för design, kvalitet och funktion skapar det morgondagens antiktivteter.

Artwood är en leverantör av exklusiv skandinavisk design, delvis med en egen kollektion samt handplockade produkter från utvalda designers. Vi använder oss av Artwood i våra inredningsuppdrag.

Dirty Linen levererar sängkläder av högsta kvalitet på ett mer hållbart sätt. Unna dig den lyx du förtjänar. Keep your sheets clean and your mind dirty.

OX DENMARQ - Exklusiv och unik design ur Dansk designtradition med tillverkning i Danmark och Spanien

Eichholtz levererar ett brett sortiment av högsta kvalitet i olika designstilar. 

Artelore är ett nytt varumärke i Sverige. Exklusiva möbler med spännande och unik design

G.A.D är en av skandinaviens ledande leverantörer med skandinavisk design av allra högsta kvalitet. Vi jobbar med G.A.D främst i inredningsuppdrag och säljer allt i deras sortiment.

Munka Sweden skapar unika och egendesignade produkter i små serier för trädgård samt inomhus. Produkter i främst mässing, brons, nysilver och tenn.

EBRU levererar exklusiva mattor av allra högsta kvalitet som skapar en riktigt lyxig känsla i ditt hem. 

Savon de Marseille som tillverkar kompletta kollektioner av tvål- och skönhetsprodukter till högsta kvalitet, förpackade i en enkel, modern och chic design. Compagnie de Provence arbetet och satsning bidrar till att bevara tillverkningen av den äkta fasta Marseille tvålen i fabrikerna i Marseille och enligt en "savoir-faire" och hantverk som sträcker sig till 1600-talet.

Karlskrona Lampfabrik småskalig tillverkning av klassiska elektriska och fotogenlampor för hem och badrum i mässing eller krom. 

Deco Formgivning har klassiska mattor i bl a bommul och sisal. 

Gusums Mässing med unika egendesignade produkter i mässing. Kända för sina klassiska ljusstakar och just nu den väldigt populära ananasen.

Kid's Concept är ett etablerat varumärke med egendesignade inrednings-produkter och detaljer till barnrum.

JaBaDaBaDo har härliga kreativa leksaker och inredning för barn och barnrum. 

Lene Bjerre är en dansk design där de fyra årstiderna är en oändlig inspirationskälla.

Tillagd i varukorgen