Spara pengar och tid utan kompromiss

Står du inför en större renovering? Vi har gjort flera omfattande projekt och har erfarenhet från alla beslut som ska fattas samt vad som kan dyka upp under en renovering, sådant som är svårt att känna till när du inte har kunskapen själv. Framförallt har vi sett många renoveringar gå snett fär kunskap saknats.

Vi kan hjälpa dig genom att komma med konsultativa råd om total kostnadskalkyl, upphandling av hantverkare, hjälpa till med att färgsätta hemmet, komma med rekommendationer om materialval, köksmodeller och badrumsinredning. Vi kan också konsultera vid planskisser mm. Vi som lever med detta dagligen har en mycket bra överblick av leverantörer och urval. Om du har en önskan kan vi även projektleda och följa upp en renovering.

Om du tänkt lägga ett par hundra tusen på en renovering är det värt att ta in några timmars konsultativ hjälp, det är en mycken liten del av den totala summan som väl kommer betala sig i slutresultatet.

Från en av våra kunder:
"Jag är otroligt glad att vi tog hjälp av Sofia med alla materialva samt färgsättningl inför att vårt nya hem byggdes, det slutade med en annan köksfärg, mörkare nyans på väggar samt andra stengolv än vi tänkt och slutresultatet är fantastiskt bra - allt hänger samman som en röd tråd genom alla rum inklusive kök och badum"

Se "Före & efter bilder"

Kontakt: sofia@homeelements.se

0767 242 398

Tillagd i varukorgen