PERSONUPPGIFTSPOLICY
Denna policy beskriver varför vi, J&S Home Elements AB, samlar in personuppgifter om dig, hur vi
använder den informationen och hur vi skyddar dina uppgifter. Vi ansvarar för att dina
personuppgifter behandlas på ett säkert och lagligt sätt i enlighet med den nya
Dataskyddsförordningen, GDPR.


Insamling av personuppgifter
Vi samlar in personuppgifter ifrån dig när du registrerar dig på vår webbplats för att få nyhetsbrev, gör
ett köp i vår webshop, kontaktar oss för offert/prisuppgift eller inredningsuppdrag, deltar i en tävling
eller kommenterar eller taggar oss i ett inlägg på sociala medier. Den insamlade informationen
inkluderar ditt namn, din e-postadress, ditt telefonnummer och/eller kreditkort samt i det fall du valt en
finansieringslösning även ditt personnummer.


Användning av information
De personuppgifter vi samlar in från dig används för att:

  • Utföra leverans av produkter som du som kund har beställt
  • Skicka ut nyhetsbrev, produktinformation eller inbjudningar i det fall du har anmält dig till
    vårt nyhetsbrev.
  • Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning

Vilken laglig rätt stödjer vi oss på vid behandling av personuppgifter?
Avtal - De uppgifter vi samlar in behövs för att vi ska kunna uppfylla avtalet med dig som kund
(att utföra leveransen som kunden har beställt).
Samtycke - När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godtar du genom samtycke att vi får behandla
dina personuppgifter.
Rättslig förpliktelse – I syfte att uppfylla bokföringsskyldigheten i bokföringslagen.
Säkerhet
Vi är måna om att skydda dina personuppgifter kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas
vidare till något annat företag utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att utföra en leverans.
Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång
till personligt identifierbar information.
De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker
miljö.
Avsluta utskick av nyhetsbrev och information
Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka nyhetsbrev och/eller information som
berör din order, faktura och relaterad produktinformation. Om du inte längre vill ta emot information
ifrån oss kontaktar du oss för att bli avregistrerad från våra nyhetsbrev.
Information om personuppgifter
I det fall du önskar veta vilka personuppgifter vi har om dig så kan vi förse dig med ett utdrag från vårt
kundregister. Givetvis har du rätt att när som helst begära rättelse av felaktiga uppgifter eller ändra de
personuppgifter som du lämnat .
Samtycke
Genom att lägga en order i vår webshop, ta kontakt med oss genom e-post, telefon eller möte
alternativt anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår personuppgiftspolicy.
Kontakta oss gärna!
Om du har frågor om vår personuppgiftspolicy eller om hur vi använder personuppgifter, ta gärna
kontakt med oss på info@homeelements.se