Varje hem är unikt

Vår filosofi är att vi vill skapa ett hem att trivas i, där du kan sätta lite guldkant på din vardag. Ditt hem ska vara en plats att trivas i, som speglar dina behov och din karaktär. Vi lägger stor vikt vid vem du är och hur du lever ditt liv.

Alla hem har sin särskilda karaktär! Det är viktigt att fånga rätt känsla i hemmet, och använda sig av de element som passar stilen.
Är det en sekelskiftesvåning, 50-tals hem eller torp på landet? Hur mycket ljus släpps in, vad är takhöjden? Vilka färger skapar olika stämningar,vad gillar just du?
Det är många delar som skapar helheten och vi kan hjälpa dig att hitta en röd tråd som passar in i just ditt hem.

Du är i behov av att inreda ett helt hem, och vill ha ett inbjudande hem att komma till. Du vet att det tar mycket tid och kostar pengar innan du har fått inredningen på plats, samtidigt ska du hitta de leverantörer och produkter som matchar genom rummen..


Du kanske vet vad du vill ha men hinner inte leta, låt då oss göra det jobbet åt dig. Vi sätter oss gemensamt och går igenom vad du är ute efter, sedan presenterar vi några förslag, då säkerställer vi också att du får hela leveransen till ditt nya hem när du flyttar in.

På det här sättet sparar du tid och pengar.

Vi lever och andas inredning varje dag, därför känner vi till alla designers, stora möbeltillverkare, vad som är trendigt just nu, vad som är värt att lägga lite extra pengar på och vart man enkelt kan spara in pengar, genom våra kontakter kan vi också skapa bra förutsättningar för bra inköpspriser.

 Oavsett vad ditt behov är så kan vi hjälpa dig! Väljer du att låta oss göra om hemma hos dig ger vi dig mycket förmånliga priser på inköp av möbler.

Kontaka oss för mer information.

sofia@homeelements.se

0767242398

Tillagd i varukorgen